Klanten van HARO

Particulieren

U droomt over een tuin waar u aangename momenten doorbrengt met familie of vrienden, waar u zich thuis voelt en waar u met trots en tevredenheid geniet van het leven. Haro tuinaannemingen helpt u deze droom verwezenlijken.

Na een eerste vrijblijvend contact worden de ideeën besproken, opmetingen gedaan en een voorontwerp gemaakt. Dit voorontwerp wordt dan gedetailleerd besproken en aangepast. Haro biedt u een uitgebreide keuze aan materialen en concepten om uw tuin vorm te geven: sierbestrating, houten terrassen, waterpartijen, afsluitingen, drainage- en bevloeiingssystemen, verlichting, houtconstructies, grondwerken, pergola's, bloembakken, e.a.

Aan de hand van het beplantings- en matenplan beschikt u over een gedetailleerde plantenlijst en technische specificaties. Wanneer het ontwerp en plan definitief zijn vastgelegd wordt een gedetailleerde kostenraming gemaakt.

Tijdens de uitvoering houden we ons aan een strict tijdsschema. Onze vaklui leveren u een kwalitatief resultaat binnen het afgesproken budget.

Bedrijven

De tuin rond uw bedrijf vertelt uw zakenrelaties en klanten meer dan een visitekaartje. Met een aangename bedrijfstuin doet u aan image building.

Een stijlvol en verzorgd groen kader geeft uitstraling aan uw bedrijf. Een natuurlijk ogende werkomgeving zal een stimulerende sfeer creëren die uw medewerkers beter zal doen presteren.

HARO tuinaannemingen zorgt ervoor dat uw tuin de weerspiegeling is van het succes van uw bedrijf.
Ook bestrating voor parkings, opritten en terrassen worden met zorg door onze specialisten aangelegd.

 

Foto's klanten

Bedrijfslocatie
Oostmalsesteenweg 71A
2520 Emblem

Maatschappelijke zetel
Hagenbroeksesteenweg 60
2500 Lier

GSM 0496 94 48 23
faxnr 03 295 64 02

info@harotuinaannemingen.be

ContacteerHARO